web analytics

Diensten

Budgetbeheer

Regelrecht Bewind biedt budgetbeheer in aanloop naar bewindvoering. Als er sprake is van een crisis   ( dreigende uit-huis-zetting, water- of energieafsluiting ), kan er snel actie ondernomen worden. Een aanvraag voor bewindvoering loopt via de Rechtbank en neem enige tijd in beslag.

Budgetbeheer om op eigen benen te leren staan behoort ook tot de mogelijkheden.

Bewindvoering

Regelrecht Bewind biedt beschermingsbewind. Beschermingsbewind is voor mensen die (tijdelijk) niet in staat zijn hun eigen financiën te regelen. Dit kan zijn doordat er geestelijke en/of lichamelijke beperkingen zijn, door ziektes of voor mensen waarbij het lot niet gunstig gezind was. Ook voor mensen met een positief vermogen of juist met schulden. Regelrecht Bewind heeft voor iedereen een uniek op maat gesneden aanpak.

Wij werken met een beschermd computersysteem “OnView”. Op dit systeem kunt u als cliënt
7 dagen per week, 24 uur per dag inloggen om inzicht te hebben in uw eigen bankrekeningen.

Hieronder wordt met behulp van een korte video uitgelegd wat bewindvoering inhoudt. Wanneer u wilt weten of beschermingsbewind iets voor u is, of voor iemand in uw naaste omgeving, kunt u contact met ons opnemen. Door middel van een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken we dan wat in deze situatie het beste advies is.

Regelrecht Bewind 2023 - Bewindvoering & Budgetbeheer - The Stats Company